Hon har en blöt fitta som är redo att ta emot sperma

Blöt fitta som är redo att ta emot sperma

Åhh herre gud!!! snälla någon… har precis lekt med dildon och nu ligger jag här naken i sängen med en alldeles pulserande blöt fitta som bara är redo att ta emot ett stort sprut sperma omgående.

fasen… skulle inte börjat denna morgon med att tänka snuskiga tankar. då hade jag inte suttit här suktandes efter en sprutsugen kuk. men är huvudet dumt så får kroppen lida. musvärk just nu så det skriker om det.

är i stort behov av bodycontakt med en man som inte sprutat på länge, behöver få känna en kuk tömma sig i mig, och det kommer jag få… jag får alltid som jag vill i slutändan. HJÄLP MIG!!!

jag är ledig hela helgen ut så jag kommer att finnas på telefonen, skype, och på min profilsida i princip dygnet runt. är du mannen som jag kommer att få ha sex med inom kort??? det hoppas jag verkligen. är väldigt blyg egentligen men när jag är kåt så är det inte jag som talar utan min lust att få kuk.

hör av dig om du gillar blöta fittor så får du en ansiktsbild, beskrivning om vem jag är som person, och vart vi möjligtvis kan träffas.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Wow – hej – läget ????????????????????????????????????? – Är Du kåt …. ??????????????????????????????++

  2. Mikael heter jag och jag bor i Göteborg. Blir riktigt intresserad av dig när jag läser vad du skriver och blir riktigt kåt på dig. Vi kan väl höras på telefonen, mitt telefonnummer är 0704-216330
    Jag väntar på samtal och ditt mail min mail är [email protected]
    Så kan vi kanske träffas någon dag
    Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *