En sexig kvinna som vill ha lte bodycontact

Vaniljsex, men bara ett engångsligg

Att söka efter sex kan vara en obekväm sak att göra, men jag tror att det är viktigt att vara ärlig om vad man vill ha. Just nu söker jag efter lite helt vanligt sex – helst bara ett engångsligg med bodycontact, fast man vet ju aldrig. För att fånga min uppmärksamhet vill jag att du svarar med en riktig presentation och ett fint foto av dig själv. Om jag blir intresserad så kommer du att få tillgång till alla mina bilder och jag kommer att svara på ditt meddelande.

Kanske är du bara tillfälligt i stan och vill ha lite sängsällskap? Det är okej för mig, men vi kan inte vara hos mig eftersom jag har inneboende. För mig är kondom självklart ett måste och inte förhandlingsbart. Om jag inte svarar på ditt meddelande betyder det att jag inte är intresserad. Jag beklagar, men jag får fler svar än jag orkar svara på, även utan att ha en annons eller profilbild. För mig är det viktigt att vi kommunicerar här på denna sida och inte på KIK.

Så här söker jag efter lite helt vanligt sex – helst bara ett engångsligg med bodycontact. För att fånga min uppmärksamhet vill jag att du svarar med en riktig presentation och ett fint foto av dig själv. Vi kan inte vara hos mig eftersom jag har inneboende. Kondom är ett måste för mig och jag svarar bara på meddelanden som jag är intresserad av. Tack för att du läste och jag ser fram emot att höra från dig om du är intresserad av att träffa mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *