Mogen dam med livserfarenhet

Jag söker en mogen och självsäker partner

Jag är en mogen dam med livserfarenhet och självkänsla. Åldern är bara en siffra för mig, men om du undrar så är jag 58 år. Jag har långt, färgat blont hår och blå ögon som ibland kan se ut som havet en klar dag. Mitt ansikte har fått lite rynkor här och där, men jag tycker att det ger mig en karaktär och visar på mitt livs erfarenhet.

Jag klär mig oftast i bekväma men ändå stilrena kläder, och jag bryr mig inte om trender eller mode. Jag tycker om att vara mig själv och visa min personlighet genom min klädstil. Jag gillar mjuka material och jordnära färger som grönt och brunt, men jag kan också klä mig i mer uppklädda kläder när det behövs.

När det kommer till min partner, så söker jag en man som är mogen och självsäker i sig själv. Du ska vara självsäker och ha erfarenhet av livet, och jag tror att du måste tända på mogna damer för att vara med mig. Det är viktigt för mig att du har respekt och uppskattning för mig och min ålder. Jag ser efter en man som är mellan femtio och sextio år gammal.

När det gäller hur du ser ut, så är det mindre viktigt för mig. Det viktigaste är att vi har en attraktion för varandra och att vi kan ha en djup och meningsfull relation. Men jag tror att jag har en förkärlek för lite äldre män med vacker skäggväxt och som har en atletisk kroppsbyggnad.

Jag bor i en liten stad i södra Sverige, omgiven av gröna skogar och sjöar. Jag tycker om att vara nära naturen och jag trivs med det lugna tempot som livet här bjuder på. Det är ett lugnt och stilla område, och jag tycker om det livet jag har byggt här.

När det kommer till sex, så är jag öppen för många saker och jag gillar att utforska min sexualitet. Men framför allt vill jag ha en djup och intim relation med bodykontakt där vi kan utforska varandras kroppar och själar. Jag gillar att ta det lugnt och utforska varje del av min partners kropp, och jag älskar att känna hans hud mot min.

Jag vill att sex ska vara en intim upplevelse där vi båda kan ge och ta emot njutning. För mig är det viktigt att ha öppen kommunikation med min partner och att vi kan prata om våra önskningar och gränser. Att få ge och ta emot njutning från varandra är vad som gör mig upphetsad, och jag älskar att ge min partner fullständig tillfredsställelse.

Jag söker en man som är självsäker, mogen och uppskattar en äldre dam.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Halo på dej
  Tycker du verkar va intressant…
  Bor själv i södraste delen av Skåneland
  Hör gärna av dej om du vill…

 2. Hej på dej….
  Man i 66 års åldern tycker du verkar intressant…
  Bor i södraste delen av Skåneland…
  Hör gärna av dej…
  Annors

 3. Jag är intresserad av det du skriver, men vill veta innan jag fortsätter var i Sverige du bor? Själv bor jag i c Sthlm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *