En kvinna som söker en knullkompis för bodycontact

Långvarig go knullkompis sökes

Just nu söker jag efter en långvarig, regelbunden, go knullkompis för både vänskap, gos, mys och mycket bodycontact och sexträffar minst en gång i veckan. För mig är det viktigt med mycket kyssar, kramar, mys och omtanke vilket jag både ger och vill ha tillbaka.

Jag ser gärna återkommande helkvällar med lite mer än bara töm och glöm. Gärna både sex och mys ute under sommaren. Jag är mullig och ganska stor med stora bröst. Jag gillar både hårt och mjukt sex, med mycket oralsex både att ge och få.

För mig är det viktigt att du bor i eller i närheten av Karlstad, är snus- och rökfri, frisk, renlig och gärna rakad eller åtminstone ordentligt ansad nertill. Du måste vara singel, poly eller ha ett helt öppet förhållande där din partner är med på det och vet om att du ligger med andra vid sidan av. Och du ska vara öppensinnad och inte det minsta svartsjuk då jag själv är poly. Din ålder helst över 25 år och under 50 år.

Har du läst så här långt så vet du att jag söker efter en långvarig knullkompis för både vänskap, gos, mys och mycket bodycontact och sexträffar minst en gång i veckan. För mig är det viktigt med mycket kyssar, kramar, mys och omtanke vilket jag både ger och vill ha tillbaka. Jag är mullig och ganska stor med stora bröst och gillar både hårt och mjukt sex, med mycket oralsex både att ge och få. Du ska vara snus- och rökfri, frisk, renlig och gärna rakad eller åtminstone ordentligt ansad nertill. Och du ska vara öppensinnad och inte det minsta svartsjuk då jag själv är poly. Kram och puss!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *