En kvinna som tänder på bodycontact och förspel

Jag vill bara ha sex

Att skriva om mina sexuella preferenser och behov är inte något jag brukar göra offentligt, men jag känner att det är viktigt att vara ärlig med vad jag söker. För mig är sex något som jag aldrig får nog av och jag behöver nu en kuk som min fitta kan krama om. Jag söker en kille som kan reta mina lustar med lite sexigt vaniljsex. Jag går igång på mycket förspel där jag inte får det jag egentligen vill ha…en kuk i fittan.

Jag vill att du tar och knullar mig långsamt, djupt och sen när jag börjar komma nära tar du mig som ett djur för då kommer jag att skrika efter det. Jag letar efter just den killen som kan ge mig det jag vill ha. Det är inte nödvändigt att du är så vältränad, bara att du har en bra kuk som du kan hantera väl. Storleken har ingen direkt betydelse så länge du kan din grej och ge mig vad jag vill ha.

Om vi väljer att sova en natt med varandra, så får du gärna ta mig långsamt om det är så att du blir kåt på min kropp när jag ligger där hjälplös i sängen. Men försiktigt så jag inte vaknar! När det gäller din ålder så är jag mest intresserad av killar mellan 27 och 33 år.

Jag tycker att hotellsex är sjukt jävla härligt. Men eftersom jag är helt oskyddad så krävs det en kondom vid samlag. Jag vet att det kan vara sexigt när en kille kommer i mig och sen vill slicka upp sperman när den rinner ut, men det finns förmodligen mycket sjukdomar bland besökarna på denna sida och jag vill skydda mig från dem och från att få barn.

Sammanfattningsvis söker jag en kille som kan ge mig vad jag vill ha i sängen. Jag vill ha en bra kuk som jag kan krama om, och jag går igång på sexigt vaniljsex med mycket bodycontakt och förspel. Jag vill att du tar mig långsamt och sen tar mig som ett djur när jag börjar komma nära. Hotellsex är sjukt jävla härligt, men jag behöver att du använder kondom vid samlag eftersom jag inte vill riskera att få sjukdomar eller barn. Om du är den kille jag söker så skicka mig gärna ett meddelande så kan vi prata mer om vad vi båda söker.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *