Skön kvinna söker efter bodycontact

Söker man i Katrineholm för sex

Hej där! Jag är en kvinna som söker efter en diskret och respektfull man här i Katrineholm eller i närheten. Det är viktigt att du har eget boende och att du är riktigt ordningsam med en stabil vardag. Jag vill att vi kan träffas lite då och då för en skön stund med bodycontact helt utan krav. För mig är det viktigt att det känns avslappnat och skönt när vi är tillsammans, och jag vill att du ska känna samma sak.

När det kommer till sex så älskar jag oralsex. Jag älskar både att ge och ta emot, och jag ser gärna att du är likadan. För mig är det viktigt att båda parterna är nöjda och att vi båda njuter av varandras sällskap. Men förutom sex så vill jag också ha en lite mer personlig relation med dig. Det betyder att vi kan ha lite mer än bara sex, vi kan gå ut och äta middag tillsammans eller ha en promenad. Jag vill känna en viss grad av intimitet och förtroende med dig.

Eftersom vi bor i en ganska liten stad så finns det en viss risk att vi känner varandra sedan tidigare eller kanske har gemensamma bekanta. Detta betyder att det är extra viktigt för oss att vi båda håller detta 100% diskret. Vi vill inte att någon annan ska få reda på våra sexuella relationer, och vi vill heller inte att det ska påverka vårt vardagsliv.

Jag vill också betona att jag inte kommer att svara på meddelanden från män som bor någon annanstans i landet och vill träffas. För mig är det viktigt att du finns i närheten av mig, så vi enkelt kan träffas när vi vill.

Så om du är en diskret och respektfull man med eget boende här i Katrineholm eller i närheten, och du vill träffa en kvinna som älskar oralsex och en skön stund med bodycontact, så tveka inte att skicka ett meddelande.

Puss, puss.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej Maja skulle gärna vilja träffa dej bor 1 mil från Katrineholm. Men kan inte vara hos mej jag är gift. Men kan vi träffas på stan bara en gång

  2. Du ser fantastisk ut Dig vill jag skämma bort
    Jag är lite äldre stort blont hårsvall vältränad ca 95 kg 188 cm lång
    Har det bra i livet
    Kan tänka mig träffa Dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *