En kåt tjej ger bort sina använda trosor

Kåt tjej ger bort sina använda trosor

Heter Madeleine och är en kåt tjej som funderar på att börja sälja mina använda trosor till kåta män. Är väldigt kåt om dagarna och eftersom jag är en studenttjej som är 19 år gammal så är det väldigt bra att få en extra inkomst vid sidan om.

Eftersom jag är ny inom denna bransch så vill jag göra mina kunder nöjda igenom att ge bort 10 stycken gratis trosor till män som kan ge en ärlig åsikt om jag borde ta betalt för mina kåta våta trosor i framtiden.

Ärliga åsikter uppskattas och först till kvarn, hör av dig om du är intresserad. men observera att jag inte är intresserad av någon bodycontact.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej! Kanske är sent ute på denna annonsen men jag hade gärna tagit emot dina trosor och gett dig en ärlig åsikt om hur dom luktar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *