Finns här tjejer, killar och par som vill dominera mig?

Finns här tjejer, killar och par som vill dominera mig?

Mycket fräsch tjej på 21 år söker tjejer, killar och par som vill dominera mig. Älskar body contact, slick, sug, analt, bondage, S/M och allt som gör det skönt. Tjejer som svarar ska vara rakade och killarna måste ha stora och grova kukar. Jag är vän av tvål och vatten. 100% diskretion och fotosvar är ett absolut måste.

Svar önskas från hela landet, då jag reser mycket. Inte direkt utseendefixerad, men renlighet och friskhet krävs och ges. Skriv ett svar och skicka med ett foto vilket ger förtur! Jag svarar dock alla. 100% diskretion.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  • p.o.k

    Hejsan vi är ett par som sakner en tös . och vi är är till BDSM/ SM . Vi är mycket fräsch älskar tvål mm .Min Master har en kuk på 21 cm och mm .Vi är Inte direkt utseendefixerad. mm men om du vill kan du skriva

  • Oddvar Syver Horn

    Heisann vært deilig å treffe noen her inne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *