Tjej på 25 söker bodycontact

Vill du ha sexträffar med en piercad tjej?

Hej! Jag är en svensk tjej i 25-årsåldern som söker en tatuerad och välutrustad man under 40 år för sexträffar med bodycontact och kanske till och med ett förhållande. Jag är trött på tråkigt och rutinmässigt sex, så jag söker någon som är påhittig och kan få mig att känna mig levande igen.

Som sagt, jag tänder på tatuerade män och hoppas att du har ett fördelaktigt yttre och inre. Jag gillar också lite dominans, så det är ett plus om du är något dominant i sängen. Renlighet och sjukdomsfritt är en självklarhet för mig och jag förväntar mig samma sak från dig.

Jag bor i Västra Götalands län och skulle gärna träffa någon som bor i närheten eller har möjlighet att resa hit. Jag vill också att du är renlig och frisk eftersom det är viktigt för mig att känna mig trygg under våra sexträffar.

Jag tänder också på piercingar och har själv sju stycken på olika ställen på kroppen. Jag tycker att det är snyggt och hoppas att du också uppskattar det. Jag har också en liten grabb, så barn är inget hinder för mig.

Vad jag vill att du och jag ska göra i sängen är att utforska nya saker tillsammans och ha roligt. Jag gillar både mjuka och hårda lekar, så det är upp till dig vad du föredrar. Jag är öppen för det mesta och jag vill att vi ska känna oss bekväma och njuta av varandras sällskap.

Jag hoppas att du är intresserad av att träffa mig och att du är seriös i din kontakt med mig. Skicka gärna ett färskt foto när du svarar på min annons. Ser fram emot att höra från dig!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *