Vill bara suga och runka av killar!

Vill bara suga och runka av killar!

Är en ganska ung tjej som vill öva på att suga och runka av killar och män så letar därför efter ”försökskaniner” för bodycontac! Är du intresserad av att bli avsugen eller runkad så uppge ålder och vilket av det du är intresserad av att bli, avrunkad eller avsugen. Endast seriösa svar tack!  Sprutgaranti utlovas! Du bör bo ganska mitt i Skåne eller ha en möjlighet att ta dig dit hit med bil!

Åldersgräns: Från 18 och uppåt. Bryr mig inte om ifall du är en äldre man, det enda som intresserar mig är din kuk. Detsamma gäller utseendet! Ser helst att du har en riktigt stor, hård och sprutvillig kuk. Mindre kuk går dock bra om den bara är rejält grov. Svarar de killar och män som har kukar jag finner mest intressanta.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

10 kommentarer

  1. Hey jag vill ses fickle prata Jag har Jobbat plats iHunnbostrand. Sedan Jobbade jag I Uddevalla Mopeder & cyklar. Jag fiksa en Volvo 264 V6. Den fins inte kvar mer Krocka den. Den var bra skull Byga om Den
    Jag krockade var 19 Nu blir jag 50 snart

  2. Hej, självklart vill jag träffa dig.. Du ska få träna kuksugning precis hur mycket du vill..
    Är en man på snart 46, men åldersskillnad kan ju vara ganska upphetsande, eller hur? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *