Våt kåt mamma vill bli hårt knullad

Våt kåt mamma vill bli hårt knullad

Nu har mamma inte fått knulla på länge, och jag är väldigt sur över det. Fittan har vart våt en hel vecka i sträck nu utan att någon har erbjudit sig att hjälpa till att bota min kåthet. Vart är ni män egentligen och håller hus?

Kan ni sluta runka så himla mycket och gör det skönt för oss mogna kvinnor? Är en tvåbarnsmamma som skulle vilja komma i kontakt med en ung kille som är över 18+ som kan göra det mysigt med sin kuk.

Tycker om att bli pullad mellan benen, få en tunga som kan slicka bra, och att få runka kuk. Har eget boende som vi kan befinna oss i under vår sexakt, men det vore roligt att få besöka dig. Kan ta med lite alkohol så att stämningen lättas en aning mellan oss, det kan vara nervöst att gå på en knulldejt. Jag vet, tro mig…

Tycker du om kåta damer och kan du göra det skönt för en mogen äldre dam? Det skulle uppskattas så mycket ska du veta. Har en stor sexlust just nu som jag blir galen över.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  • Raze

    Hej jag vill gärna knulla dig länge slicka din fitta länge spruta på dina bröst mvh Maze

  • Jonny

    Intresse finns för dig

  • Diegosins

    Är ny på den här sidan blev tipsad av en på jobbet, det första jag tänkte när jag såg bild på dig va wow vilken milf. Lite om mig är 23 år tränar endel. Älskar att gå ner på kvinnor, pulla och förstås att bara känna hur tajt du är med min kuk. Skulle vilja veta vilken stad du bor i om du skulle vara intresserad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *