Vill du knulla min fruga hårt och oskyddat

Knulla min fruga hårt och oskyddat

Vi är ett par som vill utforska vårt sexliv med en annan kille just nu. Min fruga har frågat mig om det är okej för mig att låta henne ha sex med en annan kille. Detta har jag svarat ja på och hittills så har fyra stycken killar fått köra in sin kuk i hennes mus med min tillåtelse.

Tycker det är sexigt att få se på min fruga och en annan okänd kille njuta tillsammans i sängen. Hon vill även ha sex oskyddat, dvs utan kondom. Hon är ute efter en kraftig man med mycket drivkraft som kan ta henne bakifrån, från sidan, och ”nya spännande sexpositioner” också.

Du får leka med min fruga hur mycket du vill under vår träff. Hon gillar att bli fingrad, få leka med din kuk, och att få svälja sperma också. Hon är en riktigt sexuell dam i sängen kan jag lova dig som inte viker sig för att knulla i första taget. En gång så har jag haft sex med henne fem gånger under sex timmar. Min kuk var alldeles svullen efter det…

Så vi letar dig som har ett stort sug efter sex, mycket vilja att knulla, och som vågar ta ställning i sängen. Finns du här som vill ha bodycontact?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej 36årig välhängd svensk man som gärna knullar frugan åt dig! Skicka ett Mail så kan vi utbyta bilder och se om intresse finns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *