Vill du knulla en hårig mamma i bil

Knulla hårig mamma i bil

Har du någonsin provat på att ha bodykontakt och sex offentligt? det är helt gudomligt. Det är en känsla som  jag aldrig kommer att glömma bort i första taget. Spänningen, lusten som finns där, och risken att någon ser en är det som gör sex utomhus så himla uppfriskande. som en kåt singelmamma så kan jag inte säga någonting annat än att du MÅSTE PRÖVA att knulla utomhus för att förstå vad det handlar om.

Har knullat i bilar, tåg, och på bänkar utomlands. Senaste mannen jag träffade för en sexträff var en kille på 36 år. Han var gift också, så det var extra upphetsande för min del. det började med att han hämtade upp mig med sin bil. sedan så for vi runt och kollade efter ställen vi kunde parkera på. till sist så hittade vi äntligen en parkeringsplats och då bestämde vi oss för att belägra oss där.

nu har jag aldrig haft sex oskyddat i en bil. men det måste vara det skönaste man kan göra. då finns risken att bli gravid plus att någon kommer på en (OOOPSS!!!) haha.

Dags att fylla på vinglaset nu och fortsätta se på TV. Checkar in här lite senare, puss puss.

/Kåt mamma

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. hej vad med ett hemligt träff och köra på .jag är till lång förspill mm fin kropp du har .du kan skriva till mig .only seriöst , det är ju bra med lite semester icke ,,smil

  2. Du är inte ful, du är jätte snygg ju, ja skulle väldigt gärna slicka din fitta sedan knulla dig hårt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *