Kåt nymfoman tjej vill bli ditt sexobjekt

Kåt nymfoman tjej vill bli ditt sexobjekt

tja tja… jag heter Elina och är en kåt nymfoman tjej på 20 år. mina föräldrar är båda norska men vi bor här i sverige. är född samt uppväxt här men jag kan tala norska också. skulle inte ha någonting emot att få komma i kontakt med en norsk kille faktiskt.

ja hur som helst, är en tjej som aldrig får nog av: knull, mys, och petting. tycker om att gå runt naken i min lägenhet, gillar att visa upp min kropp, och leker med fittan på tok för mycket. även fast jag är väldigt oskyldig till ytan så är jag en väldigt överkåt tjej som behöver stimuleras otroligt mycket.

så hör av er ni män som känner er manade nog att ta hand om en nymfo tjej, jag är väldigt sexuellt krävande så jag hoppas du kommer väl förbered.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

 • Walter

  Hej du fint det du skriver .men vad med en master som är Dominant , och du lyder .mm .Och jag är halv Norsk med , men skriv gärne om det är

 • Mikael

  Micke heter jag är 55 år.
  Då jag är ensam och kåt så söker jag intima stunder med dig en
  kvinna som bor i Göteborg. Jag väntar på ditt mail. Puss.

 • Mikael

  Hej!
  Mikael heter jag och är 55 år. Jag blir både nyfiken på dig och sjukt kåt när jag läste vad du skrev om dig här.

  Då jag är ensam och kåt så söker jag intima stunder med en dig
  Jag väntar på ditt mail.
  Mitt tel nr är 0704-216330 snälla ring mig jag är så himla kåt och vill knulla nu Puss.

 • Roly

  Jag tror att jag vet vad du letar efter och det är inget konstigt med vad du gör som två vuxna i sängen …

  Om du menar allvar tror jag att du hör av mig så att vi kan börja utforska varandra. Vi är desamma, jag tror att jag har en liten nymf
  Jag kommer från dominerande Stockholm och letar efter en lydig slampa att knyta ihop, plåga och knulla tills hon tappar medvetenheten om alla de många orgasmer jag ger dig som belöning för din lydnad.
  Du sätter gränserna för vad du absolut inte vill uppleva innan du börjar, för när kulklyven är på plats och dina händer är bundna bakom ryggen och strängarna håller allt på plats, då är du och din kropp min att använda som jag vill (inom vad vi kom överens om) tills vi är klara.
  Och om det här är början på en natt. Vad säger du??
  Jag är en 33-årig BBC med en passande kropp, plus en bra kuk som du kommer att gilla. ren, diskret, jag gillar inte drama jag vill bara ha kul. KIK-Roly184.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *