Hon är inte snygg men vrålkåt!

Jag är inte snygg men vrålkåt!

Förstår att jag inte är snygg. Men vet ni en sak mina kära vänner? Kan verkligen inte ändra på mitt utseende. Min kroppsform har följt med mig sedan jag var ungdom. Hade jag kunnat göra en plastikoperation för att ändra mitt utseende så hade jag gjort det alla dagar i veckan. Vill också se ut som t.ex Kissie, Kenza, och Paris Hilton.

Varför föddes jag så här egentligen? Kommer aldrig få chansen att träffa en drömprins eftersom absolut ingen man vill ha mig. Duger verkligen inte till någonting! Vem skulle vilja knulla mig egentligen? Ingen antar jag… På krogen så vill män inte ens vända sina blickar mot mig! Inser ni hur dåligt jag mår?

En sak är jag stolt över i alla fall. Är mig själv i alla situationer, försöker aldrig vara någon annan. Frågar någon mig om jag är kåt så svarar jag ja direkt utan att skämmas för det.

Men jag ska vara ärlig nu: jag är vrålkåt och vill ha bodykontakt nu. Har inte haft sex på länge och känner att jag blir tokig snart. Detta är mitt rop på hjälp om man säger så.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Ung grabb, som gillar större tjejer. Mogen för min ålder, och relativt snygg. 189cm lång. Jävligt kåt, men ändå mysig av mig.

  2. Hej! Tycker du ser fin ut. Är 52 årig ordentlig skötsam änkeman. Vill att du hör av dig. Puss väntar på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *