Hon är en kvinna som biter dig i kuken

Jag är en skenande blondin utan några hämningar

Den skenande blondinen från Saltsjöbaden biter dig i kuken

För mig finns det inget trevligare än att ta en hård kuk i munnen och bita hårt i den. Det kan man göra, en sådan penis klarar det och det är kul för mig. Du kan få mig, jag ska på sexdejt med dig, men du måste ta mig som jag är och jag är en väldigt ohämmad blondin.

Är du en Saltsjöbadenpojke och skulle du vilja knulla mig? Jag tar dig om jag kan leva ut min bettfetisch med dig och bita dig i kuken. Om du också är instinktivt benägen, kommer jag också att uppfylla dina förbjudna önskningar på en sexdejt i Saltsjöbaden.

På en sexdejt ska jag skämma bort dig

Jag är instinktiv och jag vill inte vara annorlunda. När jag vill något säger jag det, och jag vill ofta göra konstiga saker. Det är inte jag, det är instinkter och man måste lyda dem, annars blir man sjuk.

Jag är säker på att det finns många kvinnor som älskar kukar, men ingen är så sugen på kukar som jag. Driven av instinkt stängs mitt sinne av så fort jag ser en penis och sedan blir det smutsigt. Jag kan inte längre säga ordet nej, jag säger ja till allt och gör som du vill.

Tror du att ditt hjärta tål en skenande blondin? Inte för att du faller vid sidan av under sex.

Jag söker en obegränsad man

Jag skulle föredra att reducera alla känslor under sex till det animaliska och bara följa instinkterna. Självklart behöver man rätt sexpartner för detta, för han måste vara lika ohämmad för att magin ska fungera.

Jag skulle öppna min fitta dygnet runt om jag hittade en lämplig sexpartner här för extrem dejting. Kan du vara ohämmat sensuell, kan du låta din kåthet galoppera otyglad och bara låta instinkterna vara instinkter?

Gå då på en sådan dejt i Saltsjöbaden med mig och låt mig bita dig. Du verkar vara precis den man jag letar efter, jag drömmer ofta om dig.

Låt mig bara veta om du är kåt, har spermastopp eller lider av permanent erektion. Jag hjälper dig om du hjälper mig och jag behöver också desperat din hjälp.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *