Gravid kvinna vill knulla

gravid kvinna vill knulla

Fasen… varför ska man bli så himla kåt under graviditeten? det måste vara hormonerna som spökar. detta är ju olidligt. det har värkt i min fitta hela dagen. allt jag känner är att jag behöver just nu är en kuk och body contact. men mannen är ju borta på tjänsteresa och kommer inte hem förrän en två veckor ungefär.

faan… vad ska jag göra egentligen? vet inte ens varför jag skriver denna kontaktannons egentligen. för jag är verkligen osäker om jag vågar vara otrogen mot min kille bara för att jag känner mig överdrivet kåt just nu. men det är hans fel att han åker bort precis under min graviditet!!!

åhh. nästan så man funderar på att köpa hem en dildo och leka med den. men jag kan ju alltid fingerpulla mig själv men det är ju så himla tråkigt. det är tusen gånger skönare att få känna någonting stort brett åka in i musen…

mm okej. tusan jag gör det. jag frågar det jag åmat mig över hela dagen nu. är det någon som vill träffas för ett skönt långt knull så snabbt som möjligt? det hade vart bra om vi var diskreta också.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *