En tjej som vill städa naken

Får jag bo hos dig och städa naken?

Skulle jag kunna få bo hos dig? Är en student med otroligt lite pengar. Har knappt så att jag får över pengar till mat. Om jag skulle kunna få bo hos dig så skulle vi kunna ha det roligt tillsammans också och umgås.

Varför ska man vara ensam när man kan dela sin fritid med en partner? Är en person som tycker att ingen förtjänar att få vara ensam i denna värld. Så otroligt tröttsamt att alla mina pengar går till hyran till den lilla lägenhet som jag bor i.

Så jag lovar att jag kommer göra det rent i vårt boende naken och gå runt med rakad fitta så att du får se på min kropp när jag gör det snyggt i vårt gemensamma boende.

Vet inte om jag riktigt vill ha sex och bodycontact med dig innan jag lär känna dig bra, men du får självklart känna på min fitta då och då. Kanske vi klickar, kanske inte.

Vi ser ju helt enkelt! Hör av dig om du är sugen på en ny kamrat i ditt boende.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

15 kommentarer

  1. Jag har en lgh i Sthlm om det kan vara intressant, om du även kan städa ett hus! Hej

  2. Du är välkommen att maila om kallebäck låter intressant. 29 år som jobbar mån till fre. Katt finnes i lägenheten, finns möjlighet för att sova på bäddsoffa.

  3. Hej jag har läst din annons, och just nu jag är separerat från frun, och behöver varannan vecka hjälpa med mina barn , bar lämna på morgonen i skolan och dagis, du kan bo hos mig utan att behöva betala nåt, om de låter bra for dig jag skulle va jätte tacksam

  4. 50+ man i Göteborg som behöver lägenheten städad med fin utsikt under tiden. Boende löser vi om vi klickar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *