Gift kvinna på 38 år vill ha bodycontact

Erfaret S/M-par sökes av en gift kvinna på 38 år

Jag är en 38-årig gift kvinna som söker efter ett erfaret S/M-par för bodycontact. Jag och min 45-årige älskare är båda nybörjare inom S/M, men vi vill lära oss mer och ta vår fantasi till nästa nivå. Vi söker efter någon som kan hjälpa oss med att ta hand om min undergivna partner och lära oss mer om S/M.

Om du är en kvinna med erfarenhet som vill hjälpa mig, eller om ni är ett par där hon är undergiven och vill hjälpa oss med våra partners, skulle det vara fantastiskt. Hon får gärna vara bisexuell då jag älskar när en tjejs fingrar och händer utforskar min kropp.

Vi är villiga att låna ut vår sexleksak till er så att ni kan träna honom, då jag har svårt att komma ifrån min man. Om avståndet mellan oss är för stort så kan vi tacka för ett träningsprogram via mail.

Vi svarar alla som skickar ett foto och mobilnummer. Vi bor i Västergötland och det är viktigt för oss att ni är fräscha, rena och diskreta. Vi ser fram emot att höra från er och lära oss mer om S/M tillsammans.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *