Hon är en extremt dominant slampa

Dominant slampa gör vad ingen annan kvinna gör

Jag är en dominant slampa från Umeå och jag är dominatrisen du alltid har letat efter. Jag ska göra allt med dig som din fru aldrig skulle göra. Du kommer att förnedras, domineras, tuggas och spottas ut av mig innan jag misshandlar dig.

Jag ska straffa dig, använda dig och knulla dig med en armtjock strap-on. Psykisk och fysisk smärta står på menyn för mig, jag är bra på att sätta män på plats.

Vill du bli dominerad? Gå då på en dejt med mig. Jag kommer också att lära dig flöjttonerna tills du dansar till min ton.

Pervers sex i Umeå

Jag gnuggar mina fötter i ditt ansikte, sätter mig på ditt ansikte och låter dig njuta av doften av min rumpa och om jag fiser, så är det så. Du kommer att bli bunden och få munkavle av mig och om du får ett hårt stånd när jag pullar min fitta framför dig, kommer du att få smisk.

Jag knyter av dina bollar tills de blir blå och sedan drar jag åt knuten lite till. Du kommer att skrika, men njutningen kommer också att rinna ut ur din penis som en lång droppe.

Du kan berätta för mig dina önskemål och jag kommer strikt ignorera dem, det handlar inte om dig. Det handlar om att jag ska kunna plåga dig och du ska betala för det.

En extremt dominant slampa

Dominans är en konst och jag är en konstnär. För lite omväxling kommer jag att vara din dominerande slampa ett tag. Jag dominerar dig och du kan släppa dig själv. Jag stoppar din kuk i ett koger och låt oss se hur det gör ont när du blir hård.

Sedan ska jag sticka nålar i ditt ollon och hålla en tändare mot dem, det kommer att bli jättekul. Jag har sträckt på benen på ett antal män, du kommer inte vara den första som önskar att du kunde gå. Men det händer inte förrän jag är klar med dig, inte en sekund innan.

Tilltalar det dig att låta dig utsättas för en trettioårig dominatrix från Umeå? Anmäl dig då snabbt så att du kan få en dejt med mig. Men tänk på att efter att vi träffats kommer du inte att vara samma man.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *