Brunett med stora mjölkfyllda bröst söker beröring

Brunett med stora mjölkfyllda bröst söker beröring

mina bröst är så himla stora just nu… det beror på att dom har blivit så otroliga mjölkfyllda!!! behöver en man som vill ha body contakt och har lust att suga bröstmjölk ur mina tuttar. det hade vart så otroligt mysigt. får jag berätta en hemlighet???

jag tycker mer om att få mina tuttar smekta än att få musen pullad… detta är sanning också och det är bara ni som vet det för tillfället haha. men ja asså ursäkta om jag svamlar lite men jag kom precis hem från baren… har haft en väldigt trevlig tjej med min bästa tjejer!!!! ÄLSKAR ER <3 ÄVEN FAST JAG KAN BLI SUR PÅ ER IBLAND…

men shit… jag har ju egentligen ett ragg på gång. Tänk om jag sumpar det med honom om jag träffar en man härifrån… ÄSCH!!! man ska våga riskera här i livet, till slut så är man gammal och grå. har man inte levt sitt liv fullt ut då så är det försent liksom.

Suck my boobies? 🙂 <3

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

 • Jonatan - Borås

  Drömkvinna <3

 • Mmm hade gäärna sugit dina varma mjuka tuttar länge länge

 • Utanför Gbg

  Du låter precis som det jag fantiserar om, har en svaghet för stora och fina naturliga bröst som dina. Hade tyckt det vore så himla spännande och mysigt att få massera och suga länge och sensuellt på dina mjuka bröst…

  Svara gärna om du är intresserad! Vet inte hur jag gör mig ordentligt hörd, hehe

 • Jonas från Trollhättan

  Första gången jag svarar något här och vet inte om detta är på riktigt ?

  • Kille från Götet

   Nej man undrar, är också mycket ny på detta och tycker bara tanken på att träffa en kvinna härifrån är lika lockande som jag är rädd för att göra bort mig/bli lurad…

   Mvh
   Normal och snäll kille som finns på riktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *