En kvinna som vill ha bodycontact och en stor kuk

Vill ha en riktig man med stor kuk

Jag är en het kvinna som längtar efter en riktigt stor kuk att suga och knulla med. Jag är öppen för att träffa en man som har minst 20 cm mellan benen och som är villig att tömma sin pung i mig. Jag är verkligen en expert på att ta stora kottar djupt ner i min hals, och jag älskar när mannen tar lite tuffa tag.

Jag skulle också vara intresserad av bodycontact och en påsättning om det är något som intresserar dig. Om du har en flickvän eller fru behöver du inte oroa dig, jag ser mig själv som ett komplement snarare än en konkurrent. Mitt mål är bara att ha kul och njuta av sexuell intimitet med dig.

Jag föredrar att träffa en vältränad man som är lång och har ett hyfsat utseende. Självklart är det viktigt att vi båda är friska och 100% diskreta. Jag är 34 år gammal, 175 cm lång och väger 68 kg. Jag tränar och simmar mycket för att hålla mig i form och tar gärna en öl ibland.

Om du är intresserad av att träffa mig, så svara nu. Jag är en kåt och glad kvinna som är redo för en stor, härlig kuk att leka med. Men var snäll och kom ihåg att kukar under 20 cm och fjollor inte behöver svara. Jag finns i Stockholm men är öppen för träffar i hela landet.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *