Kvinna på 37 år som vill ha bodycontact

Vill du prova en trekant med kvinnan i centrum?

Jag är en kvinna på 37 år och tillsammans med min partner letar vi efter en man som vill utforska en trekant med oss. Vi vill ha en man som är välutrustad och som har en dominant sida, eftersom det är kvinnan som är i centrum.

Jag är mycket intresserad av att prova på nya saker i sängen och en trekant är en av mina stora fantasier. Jag älskar att känna en man som tar kontrollen över mig och min kropp, samtidigt som jag utforskar mina gränser och njuter av den sköna känslan av bodycontact.

Det är viktigt för oss att du är ren, frisk och diskret. Vi kommer att ta hand om dig på ett respektfullt och diskret sätt, och vi förväntar oss att du gör detsamma. Vi vill att du ska vara välutrustad och att du har erfarenhet av att ha sex med par.

För oss är det också viktigt att du är öppen för att utforska olika sexuella upplevelser tillsammans med oss. Vi vill att du är en person som är villig att prova på nya saker och som är öppen för att experimentera tillsammans med oss.

Vi ser fram emot att höra från dig och att utforska våra fantasier tillsammans med dig. Så skicka oss ett meddelande och berätta mer om dig själv och dina sexuella fantasier, så ser vi vad som händer härnäst.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *