En kvinna som vill ha bodycontact med en tjej eller man

Vill du ha sex med mig och min man?

Hej där, jag är en 30-årig kvinna som bor i Västerås och jag söker en man som vill ha sex med mig och min man. Vi har en långvarig fantasi om att ha en tredje person i våra sexuella lekar och vi tror att det kan vara väldigt upphetsande och spännande. Vår fantasi involverar att du kommer hem till oss och först tittar på oss medan vi har sex tillsammans. Sedan vill vi att du ska ta oss båda, antingen samtidigt eller var och en för sig, medan den andra tittar på.

Min man är inte bisexuell, men han tänder på att se mig med en annan man och njuter av att höra om dina sexuella upplevelser med mig. Vi söker efter en riktig man som vet vad han vill och är självsäker, trevlig och fräsch. Du ska gärna kunna lyfta på min kjol och ta mig stående bakifrån, vara stolt över din kuk som är av normal storlek och kunna ta för dig.

Jag tänder på när min man berättar för mig hur jag står på alla fyra med en kuk i fittan och en i munnen. Vi har tidigare sökt efter ett bisexuellt par men har inte fått några svar i vår närhet. Därför söker jag nu en ensam man till oss båda. Min man vill träffa dig lika mycket som jag, men han är rädd för att bli svartsjuk och har svårt att acceptera din läggning. Därför skriver jag nu med hans godkännande en efterlysning efter dig.

Vi föredrar att du är under 45 år, någorlunda smärt, gärna gift, absolut frisk och bor i närheten. Om du har en kvinna som tänder på tjejsex med bodycontact, så vore det ännu mer spännande. Vi vill att du ska svara med ett foto, gärna med mobilnummer om du vill, men åtminstone ett ansiktsfoto eller mer information om du vågar. Om du skickar ett foto får du givetvis ett svar tillbaka.

Vi vill att vår första träff ska ske på en krog eller liknande för att lära känna varandra bättre. Om du inte litar på annonser kan du skriva ett anonymt svar och skicka en bild på din kropp (jag vill se att du ej är för tjock, jag tänder inte på det sorry). Skriv om dig själv och var vi kan träffas så ska vi båda eller någon av oss försöka vara där.

Vi ser fram emot att träffa dig och hoppas att du också känner spänningen och upphetsningen i denna fantasi. Men innan vi känner varandra ordentligt kräver vi kondom, tyvärr. Så hoppas vi att du hör av dig snart.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *