En kvinna som vill visa sin håriga fitta

Tänder du på håriga kvinnor?

Jag är en kvinna som älskar sex och vill utforska alla möjliga former av det. Jag är öppen för att prova på det mesta och min fantasi är gränslös när det kommer till bodycontact och sexuella aktiviteter.

En av mina favorit saker är att visa upp min håriga fitta för män som verkligen tänder på det. Jag vet att det inte är så vanligt idag med håriga fittor, men jag tror att det finns många män som uppskattar det naturliga utseendet och den vilda känslan det ger.

När jag träffar en man som gillar min fitta vill jag att han ska njuta av det till fullo. Jag älskar att bli slickad länge och väl, känna hur hans tunga utforskar min fitta och leker med mina känsliga områden. Det är så upphetsande när jag känner hur hans tunga leker med mina blygdläppar och kittlar min klitoris.

Men jag är inte bara passiv i sängen, jag vill också att du ska njuta av mig på alla möjliga sätt. Jag älskar att suga kuk och känna hur den blir allt större och hårdare i min mun. Att få ge en man en riktigt bra avsugning är en av mina favorit saker och jag är säker på att jag kan ge dig en av de bästa du någonsin har haft.

Men det finns så mycket mer vi kan utforska tillsammans. Jag vill prova på allt från mjuk och romantisk sex till mer kinky och vilda lekar. Jag tänder på att bli dominerad och att dominera, och att testa nya saker i sängen.

Så om du är en man som tänder på håriga fittor och vill ha en kvinna som är öppen för att prova på allt, är jag den perfekta partnern för dig. Låt oss utforska vår sexualitet tillsammans och uppleva nya höjder av njutning.

Jag är öppen för att träffa både yngre och äldre män, så länge du är ren, respektfull och öppen för att utforska alla möjliga sexuella aktiviteter tillsammans med mig. Vi kan träffas för en engångsgrej eller ha en mer regelbunden kontakt, det är upp till dig.

Jag ser fram emot att höra från dig och utforska allt som sex har att erbjuda tillsammans. Låt oss ha roligt och uppleva njutning tillsammans!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 1. Hej, vet inte om det kommit en kommentar från mig redan, verkade inte funka sist. Men det jag ville säga:

  Vilken kvinna du verkar vara. Exakt din beskrivning är typ precis det jag älskar mest. Orakat är gott nog, om din fitta dessutom är rejält hårig är det bara ännu bättre. Oavsett, att få först bara titta, sedan slicka och ge dig total njutning samtidigt som jag njuter av ”utsikten” … det blir förspelet, ett underbart långt sådant!

  Sedan vill jag knulla dig hårt, så hårt du önskar. Jag dominerar gärna dig – eller blir dominerad av dig. Jag är extremt öppen för allt du skulle vilja göra. Tillsammans kunde vi experimentera, testa nya och gärna lite kinky grejer…

  Underbart är det när man släpper loss utan hämningar – men med stor respekt för varandra.

  Jag är normalbygd, snygg säger de flesta. Har en kuk som många beskriver dom vacker, något över medelstor.

  Skickar inte bilder utan att någon ber mig, men säg till bara.

  Måste bara avsluta med att säga att jag har aldrig sett en annons som din. Som är så precis utifrån mina egna fantasier. Kan knappt tro att den är sann 🙂

  Mvh Joakim

 2. Hej, du låter som en drömmatch för mig. Är det något jag går igång på riktigt ordentligt så är det en hårig fitta. Att den bara är orakad är gott nog, är den dessutom av det hårigare slaget är det ännu bättre.

  Din beskrivning är typ exakt det jag älskar mest, att först bara få titta, sedan leka med den, slicka, smeka och massera, framifrån, bakifrån, i olika vinklar. Blir du kåt av att visa din håriga fitta kommer jag att bli ännu kåtare.

  Detta är förspelet, gärna ett långt sådant. När vi båda sedan är så kåta att vi inte kan hålla emot längre, då blir det hårt knull. Så hårt som du vill. Jag älskar bakifrån,, att du rider mig, framifrån, allt du vill. Vill du bli dominerad, inga problem. Vill du dominera – heller inget problem. Jag är extremt öppen och anpassar mig efter vad du går igång på.

  Bara din beskrivning av hur du vill visa din håriga fitta gör att jag tror du är en helt fantastisk kvinna.

  Jag är 39, normalbygd, snygg vet jag att många tycker.. Självklart själv helt orakad. Kuken är en bit över medel, vacker och välformad har jag fått höra många gånger. Har också fått höra många gånger att jag är riktigt bra i sängen, jag tror själv att det beror på att jag inte är egoistisk. Jag ser alltid till att vi båda njuter, och jag har en känsla för hur.

  Finns i Göteborg. Jag brukar inte skicka bilder utan att någon ber mig. Säg bara till i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *