En svarthårig kvinna söker kille med liten kuk

Svarthårig kvinna söker kille med liten kuk

Är ute efter att komma i kontakt med en kille över 18 år som har väldigt lite sexuell erfarenhet samt en liten kuk. Heter Lena och är en kvinna i 30 års åldern ungefär som vill agera som den erfarna i samlaget.

Därför så är jag ute efter män med dåligt sexuellt självförtroende. Tycker att det är väldigt intressant och snuskigt att få vara den dominanta i sängen.

Jag pendlar mellan Stockholm och Umeå så jag kan träffa dig i princip överallt här i Sverige. Vi ses hos dig, jag stämmer inga sexträffar i mitt boende på grund av sekretesskäl.

Får jag bli din sexuella guru? Det skulle glädja mig till hundra procent. Skulle få tillbaka min sexuella gnista som jag brukar förlora till och från. Vanligt vaniljsex med bodycontact är så himla tråkigt! Det är mycket mer erotiskt att få busa med en oerfaren man med liten penis.

Jag är nog den första kvinnan som vill ha det motsatta till en stor kuk, men alla har sina sexuella preferenser och jag har en extremt liten och trång fitta.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hallå! Vet ej om åldern spelar så stor roll för dig, men jag är 52 ungdomliga år! Kuken är kort & smal (ca 10 cm vid stånd) & oanvänd sista åren. Den sprutar & slakar ganska fort, men någon händig & villig kvinna kan nog få liv i den! Skulle vara härligt att känna kåtheten stiga till höga höjder & spännande att få uppleva detta om man vågar ta steget!!?
    Mvh Pelle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *