Kurvig bosnisk tjej söker sällskap

kurvig bosnisk tjej söker sällskap

är en kurvig bosnisk tjej som är ute efter lite sällskap någon helg framöver. bor i en etta centralt inne i stockholm helt själv. tycker om att festa, gå ut med väninnorna, och att knulla oxå så klart. har haft alldeles för lite sex i mitt liv för att jag ska vara nöjd… är 34 år o har trots allt bara fått en kuk i min fitta under 10 gånger… ja har vänner som har haft sex med fler än 20 partners… avundsjuk??? ja…

är singel också så ett förhållande skulle faktiskt vara rätt så roligt om vi hade kommit bra överens med varandra. tänk dig vi två gå och lägga oss tillsammans varje natt o du pillar på min fitta varje kväll så att jag blir våt där… sedan så trär du på en kondom över din penis o kör in den i mig varje kväll. när vi vill experimentera så prövar vi analt…

mm.. mysiga fantasier jag började få nu. måste komma i kontakt med en sällskaplig man nu. vart är ni och gömmer er???

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *