Fjortis i string

Fjortis i string

Evelina här…

Okej! Jag är 19 år och blir mobbad utav män på denna hemsida bara för att jag tycker om att klä mig som en fjortis… får jag ställa en fråga till er? vad fan angår det er hur jag klär mig? vill ja ha på mig mycket smink och använda rosa stringtrosor så gör jag väl det bäst jag vill? förstår inte hur vissa tänker ibland. ni måste börja sätta er in i andras situationer, jag kanske är en väldigt osäker tjej som måste använda en hel del smink för att känna mig trygg i sociala situationer?

ni tänker bara på er själva… okej jag ska inte dra alla över en kam då, men jag har fått mottaga kommentarer som ”äckelfjortis” och ”väx upp du är 19 och borde lämna fjortisstadiet”. ehh??? jag kanske vill se ut som en fjortis?

shit… finns det inte ens en snäll man som `vill ha bodycontact och kan bete sig normalt mot mig?? fan vad less jag bliiirrr… skulle inte skapat en profil här från första början. bara massa drägg, USCH!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

 • Anna

  Hej, for de kan mødes med min personlige side er indlæst. – >> caxde.com Det er interessant for dig om at træffe og lære at kende. Lass uns reden, een termin vereinbaren, mine fotos, videoer. Jeg ville det leuk finde. Ich bin Anna 36. Ich bin hier – >> caxde.com Gratis pagina

 • Håkan Nilsson

  Hejsan!
  Jag tycker det låter hur trevligt som helst att du klär dig så ,jag skulle gärna träffa någon som klär sig så .

  Mvh från en man i Örebro

 • DAS34

  Konstig att så många män mobbar dig, med tanke på att porrfilmer med fjortis tjejer har över 1 miljon följare på flera porr sidor på nätet.

  Du kanske är på fel sida. Xhamster.com är en bra sida att hitta män och kvinnor som gillar fjortisar.

 • Bosse

  Hej Evelina! Hur du klär dig angår inte andra. Du har alltså rätt att klä dig precis som du själv önskar. Problemet är att en viss andel av befolkningen utgörs av förståndshandikappade idioter som saknar IQ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *