25-årig bisexuell tjej vill ha bodycontact

Tjej eller par sökes!

Hej där! Jag är en 25-årig bisexuell tjej som har haft några mjuka sexuella upplevelser med bodycontact, men jag är mycket nyfiken på att utforska mer spännande och äventyrliga sexuella lekar med rätt tjej eller par. Jag skulle gärna vilja prova på saker som dominans, rollspel och bondage, och jag tror att jag skulle ha roligt med en partner som är lika öppen och äventyrlig som jag själv är.

Naturligtvis är det viktigt för mig att du eller ni är seriösa och mycket diskreta på grund av mitt jobb. Jag ger självklart samma diskretion tillbaka. Utseendet är inte allt för mig, men jag skulle gärna vilja se ett spännande foto av dig eller er för att se om det finns någon attraktion där. Jag är också redo att skicka fler foton av mig själv om det är något du eller ni vill se.

Jag letar efter par eller en ensam tjej att experimentera med, men jag är inte intresserad av ensamma män. Om du eller ni svarar, vänligen inkludera ett telefonnummer för en snabbare kontakt. Jag är öppen för att träffa människor från hela landet, så var inte blyg att svara oavsett var du befinner dig.

Jag hoppas att vi kan ha roligt och utforska våra sexuella fantasier tillsammans. Tack för att du läste min annons.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *