En kvinna som söker bodycontact och spänning

Man 35-45 år för återkommande sexträffar

Hej! Jag är en kvinna som söker efter lite extra spänning och sex i min vardag. Just nu känner jag att jag vill hitta en man som jag kan ha en regelbunden sexuell relation med, utan att det behöver bli något mer seriöst. Jag vill ha bodycontact, kyssar och mycket oralsex. För mig är det viktigt att vi har en bra kemi och en ömsesidig respekt för varandra.

Jag gillar män som är verbala och lite lätt kinky, men samtidigt ödmjuka och lyhörda för mina behov. Kvalitet är viktigare än kvantitet för mig, så jag är inte desperat utan söker bara rätt man. Jag vill att du läser min profil noggrant innan du skriver till mig, där finns lite mer information om mig och vad jag söker efter.

Jag föredrar lite längre män av västeuropeiskt ursprung, men det viktigaste är att du passar in på mina önskemål. Vi kommer först att ha en kemiträff på stan för att se om vi passar ihop innan vi tar det vidare. Så skriv ett svar till mig med några rader om dig själv så får vi se vad som händer efter det.

Jag är inte desperat, men just nu känner jag att jag verkligen behöver få lite skön oralsex snart. Så om du är en man som kan ge mig det jag behöver och samtidigt är ödmjuk och respektfull, så tveka inte att höra av dig till mig.

Puss och kram!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *